Paprika producent

4Evergreen produceert paprika’s op een klantgerichte en innovatieve manier.

Een toonaangevende paprikaproducent

Op onze kwekerijen telen we met passie diverse soorten paprika`s in de kleuren; rood, groen, geel, oranje en rood-geel gestreept. We kweken paprika's op een zo duurzaam mogelijke manier en hoofdzakelijk met biologische bestrijders zoals insecten en vogels. Hierdoor produceren we op een milieuvriendelijke manier een schoon en hoogwaardig product. Het verwerken en verpakken van de paprika's gebeurt direct na de oogst op de kwekerij zelf onder divers internationale certificeringen.

Doordat we innoverend ondernemen kunnen we een hoge en stabiele kwaliteit leveren. Als voorbeeld voor de tuinbouw branche heeft 4Evergreen de Tuinbouw ondernemersprijs gewonnen en heeft al sinds 2005 een notering in de Hillenraad Top.

Kwekerij 4 Evergreen is een moderne paprikakwekerij die deel uitmaakt van de Grootscholte Group BV met verschillende teeltlocaties in Nederland. Dit familiebedrijf wordt gerund door de familie Grootscholte. De totale oppervlakte waarop geteeld wordt, bedraagt ruim 100 hectare. Per jaar telen wij ongeveer 18 miljoen kilo overheerlijke, gezonde paprika’s voor zowel de Nederlandse markt als voor de export.

Meer over 4evergreen