Enjoya genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award

12 januari 2016

De tweekleurige paprika “Enjoya” maakt kans op een Innovation Award tijdens de Fruit Logistica in Berlijn. De Fruit Logistica Innovation Award is één van de belangrijkste onderscheidingen in zijn soort in de internationale AGF sector en wordt elk jaar uitgereikt aan de meest opvallende innovatie.

Cadeautje van moeder natuur
Enjoya is niet alleen opvallend door haar kleur maar ook bijzonder in haar soort. De rood/geel gestreepte paprika is een spontane variatie en daarmee met recht een cadeautje van moeder natuur. De telers van Best Peppers en 4Evergreen, lid van telerscoöperatie Harvest House, hebben het product in samenwerking met Enza Zaden de afgelopen jaren verder doorontwikkeld en zijn zo tot een optimale teelwijze gekomen voor deze bijzondere paprika. De paprika’s worden met de hand geënt, langzaam geteeld en pas geplukt als ze echt rijp zijn.
De zorgvuldige teeltwijze resulteert in knapperige paprika’s met een heerlijke smaak, die door hun opvallende kleur zelfs voor de kleinste consumenten onweerstaanbaar zijn.

Enjoya is tijdens de Fruit Logistica te zien in hal 3.2 bij stand C-15 en op het innovatieplein tussen hal 20 en 21.

Meer informatie over Enjoya is te vinden op www.enjoya.com