Duurzaam geteelde paprika’s

Duurzaam geteelde paprika’s van top kwaliteit

Kwekerij 4Evergreen doet er alles aan om het milieu te sparen door op een goede natuurlijke wijze te telen.

Er worden voornamelijk biologische bestrijders gebruikt in de kassen.Voor het verwarmen van de kassen gebuikt 4Evergreen voornamelijk de restwarmte die afkomstig is van de productie van elektriciteit. De CO2 die door deze elektriciteitsproductie vrijkomt wordt eveneens grotendeels voor de groei van de paprikaplanten gebruikt die CO2 omzetten in zuurstof.

Alle afvalstromen die 4Evergreen produceert worden netjes gescheiden en gerecycled. Zo worden bijvoorbeeld: karton, papier, plastic, steenwol en groen afval netjes gescheiden. De Duurzaam geteelde paprika’s worden geteeld op kokos substraat.

Onze andere concepten:
Enjoya
Reguliere paprika's

Zo telen we onze duurzaam geteelde paprika’s

Duurzaam gekweekte paprika’s

Kwekerij 4Evergreen doet er alles aan om het milieu te sparen door op een goede natuurlijke wijze te telen. Er worden voornamelijk biologische bestrijders gebruikt in de kassen.

Voor het verwarmen van de kassen gebuikt 4Evergreen voornamelijk de restwarmte die afkomstig is van de productie van elektriciteit. De CO2 die door deze elektriciteitsproductie vrijkomt wordt eveneens grotendeels voor de groei van de paprikaplanten gebruikt die CO2 omzetten in zuurstof.

Alle afvalstromen die 4Evergreen produceert worden netjes gescheiden en gerecycled. Zo worden bijvoorbeeld: karton, papier, plastic, steenwol en groen afval netjes gescheiden. De steenwol die dient als substraat voor de planten worden bijvoorbeeld gerecycled tot een grondstof voor bakstenen.

Duurzaam geteelde paprika’s opnemen in uw assortiment

Neem contact op