Enjoya. Een uniek concept

Filled with joy!

Enjoya is een uniek cadeautje van moeder natuur, ze wordt met liefde en passie geteeld!

Enjoya is een uniek cadeautje van moeder natuur. Ze wordt met liefde en passie geteeld; dagelijks zijn de Enjoya Growers in de kas aanwezig om haar optimaal te verzorgen. De natuurlijke voedingsbodem en de rustige manier van telen geven haar de tijd om langzaam te rijpen. Hierdoor krijgt ze een heerlijke aromatische smaak, wordt ze aangenaam knapperig en is ze kwalitatief de beste.

Ze ziet er niet alleen leuk en lekker uit, ze zit ook nog eens bomvol vitamine C. Enjoya is een genot op het bord en ook nog eens super gezond!

Bezoek de website op: www.enjoya.com

Onze andere concepten:
Duurzaam geteelde paprika’s
Reguliere paprika's

Een unieke paprika concept

Een samenwerking van 4Evergreen en kwekerij Van den Berg uit Est.

Enjoya is de naam van de rood-geel gestreepte paprika, die kwekerij Van den Berg uit Est en 4Evergreen samen op de markt brengen. Deze prachtige paprika is een ras van Enza zaden.

Teler Wilfred van de Berg vond de tweekleurige paprika twee jaar geleden op zijn kweekbedrijf in Est. Nu werkt hij samen met 4Evergreen onder de naam Enjoya Growers om dit opvallende product op de markt te krijgen.

Dit jaar is de paprika verkrijgbaar bij de groentespeciaalzaken in Nederland en wordt de Enjoya geleverd aan horeca. “Door het opvallende en unieke uiterlijk heeft Enjoya een hoog decoratieve waarde. Het nodigt elke gepassioneerde food fan uit om creatief aan de slag te gaan”, vinden de ondernemers.

Vind uw Enjoya dealer op de website van Enjoya

naar enjoya.com