Reguliere paprika's

De paprika’s van 4Evergreen worden met de grootst mogelijke zorg milieubewust geteeld.

Onder goede omstandigheden kunnen de paprikaplanten per plant zo’n 80 paprika’s per teeltseizoen aanmaken. Door deze grote variëteit paprika’s met zorg te selecteren op betrouwbaarheid, kwaliteit en houdbaarheid probeert 4Evergreen zo goed mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen en ook te leveren in elke gewenste verpakking. Zoals bijvoorbeeld flowpack: Per stuk, Per 2 of Mix met drie of vier. Maar ook getelde paprika`s, gelegen paprika`s, gewicht gesorteerde paprika`s en bestickerde paprika`s. Dit kan in alle type fust geleverd worden.

Bekijk hoe we paprika's verweken en verpakken.

Onze andere concepten:
Enjoya
Duurzaam geteelde paprika’s

Telerscoöperatie Harvest House U.A.

De afzet van onze reguliere paprika’s verloopt via telerscoöperatie Harvest House.

Wij zijn Harvest House, één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. Met een vakbekwame groep telers en medewerkers zijn we continu op de hoogte van ontwikkelingen in de markt waar we dan ook flexibel op inspelen. Deze specifieke product- en marktkennis in combinatie met ons innovatieve vermogen maken ons de solide, meedenkende partner die we graag willen zijn. Dit resulteert uiteindelijk in het oogsten van het beste rendement. Niet alleen voor ons en onze telers, maar voor iedereen.

Voor meer informatie over Harvest House kunt u terecht op www.harvesthouse.nl

Verpakte paprika’s

Paprika’s verpakt in flowpack krimpseal of los in het gewenste fust.

4Evergreen heeft een machinepark ingericht om het product te verpakken. Zo verpakken we paprika`s per stuk maar ook per 2,3 of 4. Bij 2 of meer stuks zijn dit vaak combinaties van meerdere kleuren die we ook wel paprikamix noemen. Wij hebben de mogelijkheid om flowpackverpakkingen en krimpsealverpakkingen te leveren vanuit eigen teeltlocaties aan de retail. Hierdoor kunnen wij dagvers leveren, waardoor het kwaliteitsverlies minimaal is en wat ten goede komt van de ‘Shelf Life’.

De paprika’s worden verpakt onder de certificaten Global-Gap, IFS, QS en BRC. Wij hebben sinds 2005 ervaring met het verpakken en bieden maximale zorg voor de kwaliteit van onze producten. Met onze vijf productielijnen kunnen wij dagelijks zestig ton verpakkingen maken. De producten die verpakt worden gaan bij ons over een gecertificeerde checkweger om het gewicht van de verpakking te kunnen garanderen. De verpakkingslabels kunnen naar wens worden samengesteld. Alle barcodes, lettertypes en talen zijn mogelijk. Tenslotte kunt u uw verpakkingen in verschillende kratten of dozen laten bezorgen bij de klant.

Bekijk hoe we paprika's verweken en verpakken.

Reguliere paprika’s afnemen?

Neem contact op