Paprika's in flowpack

De paprika’s van 4Evergreen worden met de grootst mogelijke zorg milieubewust geteeld.

Onder goede omstandigheden kunnen de paprikaplanten per plant zo’n 80 paprika’s per teeltseizoen aanmaken. Door deze grote variëteit paprika’s met zorg te selecteren op betrouwbaarheid, kwaliteit en houdbaarheid probeert 4Evergreen zo goed mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen en ook te leveren in elke gewenste verpakking. Zoals bijvoorbeeld flowpack: Per stuk, Per 2 of Mix met drie of vier. Maar ook getelde paprika`s, gelegen paprika`s, gewicht gesorteerde paprika`s en bestickerde paprika`s. Dit kan in alle type fust geleverd worden.

Bekijk hoe we paprika's verweken en verpakken.

Wij zijn 4evergreen, member of Harvest House.

Wij zijn een internationale coöperatie van bevlogen en betrokken telers.

Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Daarom telen wij op een innovatieve en duurzame manier hoogwaardige vruchtgroenten. En brengen die samen met onze ketenpartners via de meest efficiënte route, voor de beste prijs, in de aantrekkelijkste productvorm, van de kas naar de consument. We zijn echte doeners. Doen het goed, doen het gewoon, doen het op onze eigen manier en doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. We kennen de keten. En we kennen onze markt. En snappen de behoeften van de consument. We zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en kennis. Vakmensen met kennis over de natuur, voeding, technologie, data en processen. Zo bouwen we samen aan een voedselketen die relevant is in de wereld en alle betrokken partijen succesvol maakt.

Voor meer informatie over Harvest House kunt u terecht op www.harvesthouse.nl

Verpakte paprika’s

Paprika’s verpakt in flowpack krimpseal of los in het gewenste fust.

4Evergreen heeft een machinepark ingericht om het product te verpakken. Zo verpakken we paprika`s per stuk maar ook per 2,3 of 4. Bij 2 of meer stuks zijn dit vaak combinaties van meerdere kleuren die we ook wel paprikamix noemen. Wij hebben de mogelijkheid om flowpackverpakkingen en krimpsealverpakkingen te leveren vanuit eigen teeltlocaties aan de retail. Hierdoor kunnen wij dagvers leveren, waardoor het kwaliteitsverlies minimaal is en wat ten goede komt van de ‘Shelf Life’.

De paprika’s worden verpakt onder de certificaten Global-Gap, IFS, QS en BRC. Wij hebben sinds 2005 ervaring met het verpakken en bieden maximale zorg voor de kwaliteit van onze producten. Met onze vijf productielijnen kunnen wij dagelijks zestig ton verpakkingen maken. De producten die verpakt worden gaan bij ons over een gecertificeerde checkweger om het gewicht van de verpakking te kunnen garanderen. De verpakkingslabels kunnen naar wens worden samengesteld. Alle barcodes, lettertypes en talen zijn mogelijk. Tenslotte kunt u uw verpakkingen in verschillende kratten of dozen laten bezorgen bij de klant.

Bekijk hoe we paprika's verweken en verpakken.

Reguliere paprika’s afnemen?

Neem contact op